Vi vil starte med definitionen af campingvogn. En campingvogn er en gruppe af rejsende eller købmænd stribede sammen og arrangeret for fælles støtte og beskyttelse, mens de rejser gennem uafviklede eller uvenlige lande. Campingvognen handel, dog, er forbundet med historien om Mellemøsten så langt tilbage som poster af ældgamle civilisationer udvide. Af campingvognen handel var meget godt udviklet før ideen om havet handel blev nogensinde overvejet.

Historie af campingvogn handlerne mennesker har vist hvordan godt organiseret disse grupper af mennesker var. Campingvogne krydsede store afstande på tværs af de uafviklede ørken stier, med ringe eller ingen beskyttelse fra de lokale regeringer.

De vigtigste former for transport blev kameler i hele den arabiske halvø. Kameler kunne modstå ørken varmen, og gå adskillige dage uden vand,

Campingvogne blev grundlæggende for handel industri til at trives. Campingvogne arbejdede under reguleringen af det arabiske imperium. Imperiet kontrolleret deres ruter og forsøgt at give dem nogle beskyttelse.

Efter indførelsen af den motor lastbil og fly, trængsler af krydsede ørkenen til fods eller på kom, har udviklet sig til at køre lastbilen til markedet til at sælge dine varer. Dette er tydeligt, når du går til loppemarkeder i dag, der er mange sælgere (hvad kunne have været kaldt købmand campingvogne i Mellemøsten historie), der rejser fra by til by bringe der varer at sælge, bytte eller byttehandel.

Websters Ordbog definerer campingvogn som: “et selskab af rejsende på en rejse gennem ørkenen eller fjendtlige områder”, “en gruppe køretøjer rejser sammen i en fil”, og “en overdækket vogn eller motorkøretøj udstyret som rejser stuerne”. Som du kan se af denne definition, sigt campingvognen har udviklet sig til det 21. Kigge bare dig omkring og du vil se autocamper campingvogn, semi-lastbil campingvogne, motorcykel campingvogne, alle disse grupper rejser fra en destination til en anden.

Så hop i din Dodge Caravan og gå en tur. Hvor meget merchandise kan du passe ind i det? Samle nogle venner, der har en Dodge Caravan og du kunne være campingvogn (en gruppe af rejsende på en rejse).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.