Historie af Koi fisk tatoveringer

Ordet “koi” kommer fra den japanske, hvilket blot betyder “karpe.” Ifølge både japanske og kinesiske legende, hvis en koi fisk lykkedes klatring falder på et punkt kaldet Dragon Gate på den gule flod ville det blive omdannet til en dragon. Baseret på denne legende, blev koi et symbol på verdslige aspiration og avancement. Koi har været populære billeder hele historien om asiatiske tatovering designs og nu Koi er meget udbredt i vestlige tatovering kultur.

Koi fisk Tattoo betydninger

Ifølge legenden, vil den meget stærke koi være i stand til at svømme opstrøms og spring vandfald, bliver belønnet for enden af turen ved at blive forvandlet til en dragon. koi klatre vandfaldet tappert, og hvis de er fanget, de står over for deres død på Skærebrættet tappert, som samurai.

Koi er længe blevet æret i tatovering Fællesskabet som et symbol på udholdenhed og styrke… et symbol betaler hyldest til en længe udfordrende rejse mod livet mål.

En koi i tatoveringen med rindende vand symboliserer mod og evne til at opnå mål og overvinde livets vanskeligheder. Når koi i tatoveringen er vist svømning opstrøms, kan det bruges til at betyde, at tattooee er stadig kæmper med deres problem, en koi svømning nedstrøms forudsaetter, at tattooee allerede har overvundet deres sværhedsgrad.

Der er også andre betydninger forbundet med Koi tatoveringer,

Først, der er et andet ord til at beskrive “kærlighed”, som er “koi”,

“Koi” er en kærlighed til det modsatte køn eller en længsel fornemmelse for en bestemt person. Det kan betegnes som “romantisk kærlighed” eller “lidenskabelig kærlighed”.

For det andet i den buddhistiske Religion repræsenterer Koi fisk modet. Mennesker svømme’ ‘ igennem ‘ocean lidelser’ uden frygt, ligesom en fisk svømmer gennem vandet.

Generelt er Koi tatoveringer forbundet med styrke, kærlighed og mod.

Hvor kan man finde perfekte japanske dragon tattoo design for Inking?

Både japanske og kinesiske Tattoo kunstnere har taget koi tatovering kunst til fantastiske nye niveauer. Uanset om du ønsker en halv ærme eller en fuld back design, vil du finde en utrolig galleri af fantastiske designs at vælge imellem. Koi tatovering kan være hvid, sort, rød, gul, blå, fløde eller grå og de kan vises med rindende vand og lotus.

At finde den perfekte tatovering design til at pryde din krop kan være en tidskrævende og besværlige opgave. Fremkomsten af internettet har givet en fantastisk måde for folk at finde tattoo design for håndskrift. Traditionelt, har folk været begrænset til de valg, de kunne finde på væggene på deres lokale tatovering malkestald. Nu er disse “vægge af design” tilgængelig online!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.