Du kan ansætte nogen til at gøre din juridiske ting og din office admin.” Men så skal du blive ansvarlig for mennesker, du er nødt til at have en bygning, du har fået til at bekymre sig om cash flow og der er ingen af dit sind tilbage at gøre de ting, du faktisk godt ved, at du håber, at du er god til, er at lave et TV-show. Hammond er ganske god til den slags ting. Held og lykke til Hammond med hans. Deadline: Grand Tour lød som det blev noget af en tidskrævende affære, indtil du har foretaget beslutningen om at skifte tingene lidt op. Og du kan stadig gøre en smule ekstra penge ud af bagenden og betale nogle af dine omkostninger.

Fantastisk beskrivende artikel. Jeg prøver allerede ud nogle af de steder. Det er anderledes med Amazon, fordi de effektivt købe dig ud, fordi de allerede er på verdensplan. De kører ud og køber alt. En masse af byer, der er meget betrædes, og er fuld af gratis templer og museer så bare tage på en guidet tur rundt i byen. Det koster i gennemsnit $5 for at indtaste museer og historiske steder, som er temmelig overkommelig i forhold til Europæiske standarder. I mange Europæiske byer, kan du tage gratis at gå ture med en kyndig rejseleder og Bulgarien er ikke anderledes. Når du gør ting for en station, som du afleverer det igen og de viser det et bestemt antal gange, så efter at du er fri til at sælge det, som vi gør. Frist: Og du arbejder med din direktør Tom igen til Vores Mand I Japan. De er der, og de er smukke og de er nice at se på, men rent faktisk, hvis du gik på ferie til Japan, som du ville bruge en masse tid på bare at vandre gaderne i Tokyo, kigge i butikker, og noodle barer og du skal bare nyde det i.

Og filmen ville tage længere tid, og vi vil gå endnu længere, ville de tage mere planlægning, og der var ikke rigtig tid til at gøre vores egne ting. Frist: jeg talte Grand Tour ‘ s executive producer Andy Wilman og han sagde, at du fyre føler sig mere kreativt opdateres ikke at bruge så meget tid sammen… Maj: Meget så. Maj: Nej. Jeg er ikke en forretningsmand. Så jeg er ikke rigtig sikker på, hvad fordelene ved at have en produktion, virksomheden er. Men jeg er ikke rigtig meget interesseret i erhvervslivet. Jeg mener, hvis det bliver meget stort, så du ikke bliver på fjernsynet, du gør for fjernsynet og det er business. Hvis du siger, “Ville jeg være lidt rigere, hvis jeg havde et produktionsselskab? Jeg mener, Amazon-show, når vi begynder at gøre Grand Tour, på nogle måder, der var endnu mere kreative, fordi vi holdt en øgning i standard og en øgning i produktionen værdier. Planlægningen af disse to aspekter omtanke kan hjælpe dig med at omstille mere af din opsparing på nye oplevelser.

Der er mange grunde til, at ridning en motorcykel menes at være mere ideelle end andre køretøjer, når de rejser i et sted eller et land. Nogle af dem er placeret på byens torve, mens de større er værd et par timer. Eller, for en lidt mindre ekstrem løsning, så prøv den Sky Walk, hvor du vil i gang omkring tårnets pergola, mens sikkert fastgjort via faldsikringsudstyr. Som du allerede vil arbejde hårdt på at remonitoring opfattelser blandt din målgruppe medlemmer. Mange krydstogtskibe, vil også stoppe og tillade passagerer at landsætte til at udforske den Antarktiske terræn, fra klippeø strande til isglatte stier, der er masser at udforske på denne uberørt land.

Der er en fejlfri plan på arbejde. De bruges til at arbejde for BBC og så sætte det op. Men så, da jeg så ham tænkte jeg “Åh nej.” Men faktisk, det gjorde, at vi havde en form for lager af drillerier, hvis du kan lide, og jeg hader det ord, ved den måde. Jeg gik ud og mødte dem, og jeg tænkte, “De synes ligesom godt drengene.” Og de kunne godt lide tanken, og de havde fået nogle andre ideer. Jeg vil hellere sove som en tigger, og spis som en Konge, end den anden vej rundt. Som en måde til at undgå finansielle problemer under eller efter din rejse, over på denne hjemmeside der er et stort behov for at komme op med et budget.